Onze visie

Een plekje creëren, waar je thuis kan komen
Een warm nestje, waar je weg mag dromen
Een veilige haven, waar je gewoon kunt zijn
Want er zit zoveel groots in jouw kleine brein

Wolk element bovenaan

De zeven droomgeboden

1

Openheid

Onze pedagogische visie start bij de ruimtelijke indeling van de opvang, waar we zoveel mogelijk open ruimtes creëerden. Dit zorgt ervoor dat onze kinderen kunnen ons ten allen tijde horen en zien, wat vertrouwen schept. Er zijn bewust geen aparte ruimtes per leeftijd voorzien; kinderen leren van elkaars gedrag, leren zorgen voor elkaar en met elkaar om te gaan, ...


Uniekheid

We leren onze kinderen écht kennen, enkel op deze manier kunnen we ze correct stimuleren en motiveren om te groeien. Activiteiten en speelgoed worden aangepast per leeftijd, interesses en mogelijkheden van de kinderen. Aan de hand van persoonlijke gesprekken en de dagelijkse mails, worden ouders op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van hun ukje(s).

2

3

Voeding

We kozen zeer bewust om enkel biologische voeding aan te bieden in onze opvang. Uit verschillende studies blijkt dat heel wat stoffen - die in voeding worden verwerkt - schadelijk zijn voor onze gezondheid. Zelfs gezonde voeding kan dus schade aanrichten...


Verzorging

Al onze verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en vrij van schadelijke stoffen, door het gebruik van Cheeky Wipes zijn ook onze vochtige doekjes vrij van boosdoeners. Daarnaast gebruiken wij bioluiers die volledig biologisch afbreekbaar zijn, ze mogen zelfs op het compostvat!

4

5

0% Palmolie

Er worden door ons geen producten aangekocht waarin palmolie werd verwerkt. Enerzijds omdat het een bewezen negatief effect kan hebben op je gezondheid en anderzijds omdat het verkrijgen van deze olie ten koste gaat van milieu en mensenrechten.


We zijn er voor je

Het leven op zich is al zeer druk, voeg daar kleine kinderen aan toe en het wordt héél druk... Omdat wij zoveel mogelijk willen tegemoet komen aan de noden van ouders, sluiten wij onze kinderopvang enkel op brug- en feestdagen. Op deze manier kan je als ouder zelf bepalen wanneer jullie in verlof gaan.

6

7

Eens een dromer, altijd een dromer...

Tijdens de schoolvakanties bieden wij kleuteropvang aan voor de kinderen die bij ons naar de crèche kwamen. Deze opvang is volgens het aantal beschikbare plaatsjes.

Still - cover video Palmolie

0% Palmolie

Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.

~ Leo Tolstoy